شیرینی گردویی مینیاتوری (شیرینی نوروزی)

شیرینی گردویی مینیاتوری (شیرینی نوروزی)

مواد لازم :

آرد ۲۲۵ گرم
کره ۱۸۵ گرم
شکر  ۱۱۰ گرم

زرده تخم مرغ یک عدد
وانیل شکری نصف ق چ

گردوی چرخ شده  ۵۰ گرم
بیکینگ پودر یک  قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

کره نرم شده را با وانیل شکری و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم.  آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و گردوی چرخ شده را اضافه می کنیم. خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم. سپس فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی میندازیم و شیرینی ها را به فاصله ۴ سانتی متر کنار هم می چینیم.

مدت پخت مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه می باشد. 

نکته : میتوان از قیف خامه پاش و ماسوره استفاده کرد . اندازه شیرینی ها مینیاتوری و ریز هستند . این خمیر هرچه بماند و زمان استراحتش بیشتر باشد , رنگ خمیر و شیرینی ها تیره تر میشود .

منبع: سایت سفره خانه