زنان نامی

دکتر روجا رحیمی پژوهشگر جوان و دانشمند یک درصد جهان می‌گوید بانوان، با تلاش و پشتکار و با ویژگی‌های منحصربه‌فرد ازجمله صبر و استقامتی که خداوند به آنها عطا کرده این توانایی را دارند که در راستای رشد و تعالی جامعه همگام با مردان اثرگذار باشند.

دفتر مشاور امور زنان و خانواده با همکاری روابط عمومی دانشگاه در نظر دارد در سلسله گفت‌وگوهایی، بانوان موفق دانشگاه را به خوانندگان سایت معرفی کند. مصاحبه دکتر لیلا آزاد بخت را در ادامه بخوانید.

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: در راستاي گفتگو با طلايه داران دانشگاه، با پروفسور شيدا شمسي دواچي برگي ديگر از افتخارات دانشگاه علوم پزشكي تهران را ورق زديم، كسي كه به گفته شاگرد سي ساله اش، دكتر كامران بليغي بي شك پيشكسوت درمان زيبايي‌شناسي بيماري اسكار آكنه و مادر درماتولوژي نوين ايران است.

او بانويي است كه قلبش را در بيمارستان فارابي جاگذاشته است. شاگرد خلف زنده‌ياد پروفسور دكتر شمس در علم و اخلاق است. بانويي كه جنسيت و محدوديت‌هاي دوران كودكي‌اش سد راه موفقيت‌هايش نبوده است.
در دوره‌اي كه سخت‌گيري‌ها باعث شده بود رزيدنت‌ها جرات بچه‌دار شدن نداشته باشند دو فرزندش را در هنگامه كار در بيمارستان فارابي به دنيا مي‌آورد و حتي تا روز قبل از زايمان در اتاق عمل حاضر مي‌شود.
او كه سه فرزند بسيار موفق را تربيت كرده نظم عجيبي در كارهايش دارد و مي‌گويد حتي يك خاطره‌ي بد از روزهايي كه در بيمارستان كاركرده است ندارد!

به دنبال انجام سلسله گفت و گوهایی با اساتید بنام دانشگاه، این بار در محضر دکتر فرشته بقائی نائینی متخصص آسیب‌شناسی دهان، فک و صورت و همکار ایشان، دکتر امیر رضا رکن استاد گروه پریودنتولوژی دانشکدۀ دندانپزشکی هستیم.