دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه در حکمی خورشید وسکویی را به سمت مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان منصوب و در نامه‌ای از خدمات دکتر بتول احمدی قدردانی کرد. در متن این حکم آمده است:

به گزارش روابط عمومی دفتر امور زنان کارگاه یکروزه با عنوان نقش زنان فرهیخته در عصر ظهور با سخنرانی دکتر علاثوند در روز سه شنبه مورخ 18 اردیبهشت ماه در سالن اجتماعات ساختمان معاونت فرهنگی برگزار شد. در این کارگاه که اعضاء هیات علمی حضور داشتند با یکدیگر به تبادل نظر پرداخته و نظرات خود را در مورد عصر ظهور ایراد فرمودند. دکتر علاثوند در مورد حقیقت ظهور و وجود جریان مهدویت در تفکر شیعه  و اعتقاد به مصلح و منجی در ادیان و کیش های اعتقادی و نظریات آنان در مورد وجود منجی صحبت کردند.

به گزارش روابط عمومی؛ دفتر امور زنان با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه در نظر دارد کارگاه یکروزه ای را ویژه اعضاء هیأت علمی  با موضوع " نقش زنان فرهیخته در عصر ظهور " در روز سه شنبه مورخ 18 اردیبهشت ماه با سخنرانی دکتر علاثوند در سالن اجتماعات معاونت فرهنگی واقع در خیابان ایتالیا ساختمان شفا برگزا نماید. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام به شماره 64432259 تماس حاصل نمایند.

به گزارش روابط عمومی دفتر امور زنان باطلاع میرساند این دفتر در نظر دارد بمناسبت ایام مبارک شعبانیه ویژه بانوان در روز پنج شنبه مورخ 20 اردیبهشت ماه اردوی یکروزه نیاسر کاشان را برگزار نماید . هزینه ثبت نام برای هر نفر 50 هزار تومان می باشد. علاقمند می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به شماره های 66415727 - 64432259 تماس حاصل نمایند.

میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار مکارم و قله رفیع فضائل

صدیقه کبری ، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)

هفته ی بزرگداشت مقام زن و روز مادر

را به همه مادران تبریک و تهنیت میگوئیم . . .

به گزارش روابط عمومی دفتر امور زنان بمناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه الزهرا (س) و روز زن این دفتر در نظر دارد اردوی یکروزه آبعلی- امامزاده هاشم (ع) را ویژه کارمندان خانم دانشگاه برگزار نماید . متقاضیان می توانند تا تاریخ 17 اسفندماه با شماره 66415727 جهت ثبت نام تماس حاصل نمایید.

به گزارش روابط عمومی دفتر امور زنان اسامی برندگان در قرعه کشی مسابقه خود مراقبتی از قرار ذیل می باشد.

کدکاربری : 00558851975

کدکاربری: حمیده 66

کدکاربری :unique89

کدکاربری: s-f طاهری

برندگان با در دست داشتن کارت پرسنلی و کارت ملی خود به دفتر امور زنان به آدرس معاونت غذا و دارو - دفتر مشاور امور زنان مراجعه نمایند.