انتصاب دکتر وسکویی به سمت مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان/ قدردانی رئیس دانشگاه از خدمات ارزشمند دکتر احمدی

تعداد بازدید :179

دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه در حکمی خورشید وسکویی را به سمت مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان منصوب و در نامه‌ای از خدمات دکتر بتول احمدی قدردانی کرد. در متن این حکم آمده است:

سرکار خانم خورشید وسکویی
با سلام و احترام
نظر به تعهد و سوابق ارزشمند اجرایی به‌عنوان مشاور ریاست دانشگاه در امور زنان منصوب می‌شوید. بدون تردید مشارکت سرکارعالی در امور مرتبط با زنان می‌تواند نقش بسزایی در پیشرفت سازمانی داشته باشد.
سلامتی و توفیق روزافزون شما را از خداوند متعال خواستارم.
دکتر عباسعلی کریمی

در متن نامه قدردانی از دکتر احمدی آمده است:

سرکار خانم دکتر بتول احمدی
دانشیار محترم دانشگاه
با سلام و احترام
 مسئولیت‌پذیری و همکاری اعضای هیأت علمی در اداره امور اجرایی دانشگاه علوم پزشکي تهران، بدون تردید یکی از مهم‌ترین عوامل پیشرفت آن در دوره حیات پربرکت دانشگاه بوده است.
لازم می‌دانم از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند سرکارعالی در طی دوره مسئولیت مشاور امور زنان رئیس دانشگاه که نتایج پرباری در پی داشته است سپاسگزاری نمایم و برایتان از درگاه خداوند متعال سلامتی و سعادت روزافزون مسئلت کنم.
امیدوارم دانشگاه و عرصه نظام سلامت کشور همچنان بتواند از تجارب و توانمندی‌های ارزنده شما استفاده نماید.
دکتر عباسعلی کریمی
رئيس دانشگاه