دفتر امور زنان برگزیده بخش پژوهشی اولین جشنواره سیمرغ شد.

تعداد بازدید :159

به گزارش روابط عمومی دفتر امور زنان  ، همایش کارکنان و اعضاء هیات علمی شرکت کننده در جشنواره بین المللی سیمرغ در روز  سه شنبه  5 تیرماه با حضور دکتر رستمیان معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه در سالن اجتماعات دانشکده بهداشت  برگزار شد.
 در ابتدا دکترباقرزاده ضمن عرض خیر مقدم و تشکر از شرکت فعال دانشگاهیان در اولین همایش دانشگاهی جشنواره بین المللی سیمرغ  در این جشنواره به تشریح برنامه ها و جزئیات این رویداد فرهنگی پرداخت و نوید برنامه های آتی از جمله برگزاری جشنواره فرهنگ سلامت با موضوع ویژه هنر و سلامت  را به هنرمندان جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران داد.
ایشان افزود: تشکیل کانون های هنری و حمایت دانشگاه از این کانون ها می تواند محفل برای رشد و پرورش استعدادها و استفاده از ابزار هنر در حوزه سلامت و نقطه عطفی در فعالیت اجتماعی فرهنگی دانشگاه باشد.
در ادامه دکتر رستمیان  معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه ضمن خوش آمدگویی به هنردوستان دانشگاهی
 گفت: با توجه به اهمیت هنر و کارهای هنرمندانه ، این همایش ایجاد شد تا از شما همکاران دانشگاهی که  مایه امید و افتخار ما هستید تقدیر و تشکر به عمل آید و برای همکاری بیشتر در آینده نیز معاونت اجتماعی فرهنگی با تمام توان در این عرصه پشتیبانی خواهد کرد.
معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه افزود: هنر نیاز اجتماعی و ابزار پیشرفت کشورهاست و موجب شادی و خلاقیت جامعه می شود و هنر در ابعاد مختلف  کارایی دارد که یکی از مصادیق آن در مقاطع مختلف سلامت از جمله خود مراقبتی است که از طریق هنر می توان پیام خود مراقبتی بهداشتی و درمان را به مردم و بیماران انتقال داد  و اگر از هنر خوب استفاده شود ضریب نفوذ بالایی برای انتقال این پیام ها دارد.
برای بیمار دو بخش درمانی وجود دارد یکی دارویی و دیگری غیردارویی است و از طریق هنر می توان آموزش های لازم را به بیماران ارائه داد که اثر بخشی آن تائید شده است  و در درمان و کاهش هزینه ها موثرتر می باشد، در زمینه آسیب های اجتماعی نیز می توان از طریق فعالیت های هنری در کاهش و پیشگیری آسیب های اجتماعی کمک گرفت.
در اختتامیه همایش جشنواره سیمرغ، هنرمند فرهیخته حمید اسکندری رتبه اول کشوری در رشته نثر طنز بخش کارکنان و اعضای هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به ارائه اثر خود پرداخت که با استقبال حضار روبرو شد.
 معاونت اجتماعی فرهنگی این موفقیت را به ایشان تبریک گفته و برای شرکت کنندگان در این رویداد بزرگ فرهنگی آرزوی موفقیت می نمایید.

در پایان از برگزیدگان دانشگاه علوم پزشکی تهران که در ارزیابی وزارت بهداشت بالاترین نمره را کسب کردند تقدیر شد که مهتاب بیات ریزی در قسمت پژوهش رتبه اول را به خود اختصاص داد.

بخش تحقیق و پژوهش :
1-خانم دکتر فاطمه نوغانی