02 مهر 1396

کارگاه یکروزه ای با عنوان نقش زنان در ایفای حماسه آفرینی" گذشته، حال، آینده" به همت معاونت فرهنگی و دفتر امور زنان برگزار می شود.

در این کارگاه که بمناسبت هفته سلامت زنان (سبا) برگزار می شود، دکتر حاج عبدالباقی به ایراد سخن خواهد پرداخت.

این برنامه که دارای امتیاز فرهنگی برای اعضا هیات علمی می باشد، سه شنبه 25 مهر ماه 14:30 تا 17 در سالن G7 واقع در طبقه همکف سازمان مرکزی دانشگاه برگزار می گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به شماره 66415727 و 64432259 تماس حاصل نمایید.

12 تير 1396

بمناسبت ماه مبارک رمضان کارگاه نگاهی نو به روابط زوجین همراه با امتیاز باز آموزی در مراکز مختلف دانشگاه برگزار گردید. در این کارگاه که بصورت یکروزه تشکیل شده بود در مورد موضوعات مختلف روابط قبل از ازدواج و مهارت های مختلف زندگی و همچنین راهکارهایی برای ازدواج بدون شکست توسط اساتید این دفتر ارائه گردید.

22 مهر 1394
یک روزه

کارگاه تحلیل رفتار متقابل با موضوع کلیدهای ارتباط موفق و شناخت خود و دیگران در روابط جاری روزمره با سخنرانی خانم سبا ناظمی به همت دفتر امور زنان برگزار می گردد.

23 مهر 1394
یک روزه

دفتر امور زنان کارگاه پوکی استخوان با موضوع پیشگیری از پوکی استخوان با سخنرانی دکتر فائزی برگزار می نماید.

08 شهر 1394
5 جلسه

به گزارش روابط عمومی دفتر امور زنان در نظر دارد کارگاه آموزشی روابط بین فردی نوجوانان جهت کلیه همکاران را از روز یکشنبه مورخ 8 شهریورماه بمدت 5 جلسه برای دختران از ساعت13-11:30 و پسران 15-13:30 برگزار نماید،

لازم به ذکر است هزینه برای ثبت نام 10 هزار تومان می باشد.

جهت ثبت نام به آدرس معاونت غذا و دارو دفتر مشاور امور زنان مراجعه نمایید و یا با شماره تماس 66415727- 64432259 تماس حاصل فرمایید.

انسیه جناب

05 آبا 1393
یک روزه

در اين نشست كه روز دوشنبه 5 ابان ماه 93 در سالن اجلاس دانشگاه برگزار شد، دكتر احمدي مشاور رييس دانشگاه در امور زنان به بيان اهداف برگزاري آن پرداخت و گفت: اين نشست به منظور تحقق اهداف سلامت زنان و بررسي نيازها و مشكلات آنان در جامعه امروز برگزار مي شود.

27 مهر 1393
یک روزه

کارگاه آموزشی "نگاهی نو به روابط زوجین" با سخنرانی خانم فاطمه معین در روز یکشنبه 27 مهرماه 93 با حضور علاقه مندان در جشنواره سلامت زنان برگزار گردید.

دانلود فایل پاورپوینت کلاس