به گزارش روابط عمومی دفتر امور زنان اسامی برندگان در قرعه کشی مسابقه خود مراقبتی از قرار ذیل می باشد.

کدکاربری : 00558851975

کدکاربری: حمیده 66

کدکاربری :unique89

کدکاربری: s-f طاهری

برندگان با در دست داشتن کارت پرسنلی و کارت ملی خود به دفتر امور زنان به آدرس معاونت غذا و دارو - دفتر مشاور امور زنان مراجعه نمایند.

به اطلاع همکاران و اساتید محترم ( آقا - خانم ) می رساند این دفتر در نظر دارد در راستای ارتقای سطح سلامت جامعه و دانش افزایی عمومی، مسابقه علمی - فرهنگی" خود مراقبتی " را برگزار نماید .

به گزارش روابط عمومی دفتر امور زنان کارگاه نقد توتالیته فمینیستی درباره جنسیت با سخنرانی خانم دکتر فریبا علاثوند ویژه اساتید دانشگاه برگزار گردید. علاثوند در این خصوص گفتند زنان و مردان بر اثر انواع مبادله ها متفاوت هستند هر چیز خوبی درباره زنان با چیز خوبی درباره مردان متعادل می شود. مبادله ها زیربنای تفاوتهای مردان و زنان هستند.

کارگاه یکروزه نقد توتالیته فمینیستی ویژه اعضاء هیات علمی (خانم – آقا ) با امتیاز ضمن خددمت با سخنرانی خانم دکتر علاثوند در روز سه شنبه مورخ  19 دی ماه  از ساعت 14 الی 16 در سالن شورای معاونت فرهنگی واقع در ساختمان شفا ابتدای خیابان ایتالیا برگزار می گردد.

علاقمندان می توانند جهت ثبت نام به شماره های 66415727 دفتر مشاور امور زنان تماس حاصل نمایند.

به گزارش روابط عمومی در این کارگاه که با سخنرانی دکتر مریم حاج عبدالباقی و حضور اعضاء محترم هیات علمی برگزار شد در مورد نقش زنان در جامعه و مسئولیت های آنان تبادل نظر صورت گرفت.

دکتر حاج عبدالباقی عامل اصلی و بسیار مهم حضور زنان که دال مرکزی حضور زنان را تشکیل می‌دهد، آن ‏عمق‌بخشی به قیام و تداوم نهضت عاشورایی است، وقتی با قبل مقایسه می‌کنیم، نهضت‌های بسیاری ‏مثل مشروطه داشتیم که به‌سبب اینکه آن عمق از حضور مردمی را نداشتند، قوام پیدا نکردند و با ‏تلنگرها و توطئه‌هایی از بین رفته‌اند.‏

کارگاه یکروزه نقش زنان در ایفای حماسه آفرینی"گذشته، حال، آینده"

کارگاه یکروزه ای با عنوان نقش زنان در ایفای حماسه آفرینی" گذشته، حال، آینده" به همت معاونت فرهنگی و دفتر امور زنان برگزار می شود.

معصومه ابتکار مطرح کرد: