معصومه ابتکار مطرح کرد:

به گزارش روابط عمومی دفتر امور زنان ساعات حضور مشاوران در دفتر به این شرح می باشد.

خانم دکتر قربانی روزهای یکشنبه

خانم دکتر بیات ریزی هر روز

خانم جناب هر روز

خانم ملیکا بهروش روزهای شنبه

می توانید با تعیین وقت قبلی از خدمات مشاوره این دفتر بهرمند شوید.

به گزارش روابط عمومی دفتر امور زنان: کارگاه نگاهی نو به روابط زوجین ویژه کارمندان دانشگاه ، در طول ماه مبارک رمضان در ده مرکز مختلف دانشگاه برگزار گردید.
در این کارگاه ها ، توسط مدرسان و مشاوران دفتر امور زنان،  ویژگی‌های ازدواج کارآمد و سالم، مهارت های زندگی و چگونگی ازدواج بدون شکست را با راهکارهای آن و همچنین به عوامل مؤثر در بروز تعارضات،  احترام به انتخاب‌های یکدیگر و داشتن مهارت‌های ارتباطی آموزش داده شد.
لازم به ذکر است کارگاه دارای 4 امتیاز بازآموزی برای شرکت‌کنندگان بود.

روز پنجشنبه ۲۱اردیبهشت ۱۳۹۶، کارگاه آموزش « زندگی سالم، با نشاط و امید» در سالن آمفی تئاترپروفسور شمس بیمارستان فارابی برگزار شد.

دکتر مهتاب بیات ریزی  روانشناس و مشاور خانواده دراین کارگاه گفت: اگر انسان نیاز های خود را بشناسد و از راه درست این نیاز ها را برآورده سازد به شادی دست می یابد.وی سپس  به بررسی انواع نیاز در انسان پرداخت.

دکتر بیات ریزی در بخشی از سخنانش گفت:  " امید بدون هدف نمی تواند زنده بماند " یعنی  طرز فکر ما برای رسیدن به اهداف عینی  کلید رسیدن به امید است.

به گزارش روابط عمومی دفتر مشاور امور زنان بمناسبت هفته سلامت با شعار ( زندگی سالم: با نشاط و امید ) در روز دوشنبه مورخ 4 اردیبهشت ماه با سخنرانی خانم دکتر بیات ریزی در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکز دانشگاه علوم پزشکی تهران همایشی با محوریت سلامت روان نیاز همه و همیشه از ساعت 9 صبح لغایت 12:30 برگزار می گردد. در ضمن که این برنامه نیاز به ثبت نام نداشته و برای عموم آزاد می باشد . لازم به ذکر است  که در همان روز دفتر مشاور امور زنان در جلوی درب ورودی سالن آمفی تئاتر خدمات مشاوره ای در زمینه های مختلف از جمله خانوادگی، فردی، تحصیلی و ... ارائه خواهد داد.

به گزارش روابط عمومی دفتر مشاور امور زنان روزهای حضور مشاورین به شرخ ذیل می باشد:

خانم دکتر زهره قربانی مشاوره فردی، خانواده، تحصیلی روزهای یکشنبه

خانم ملیکا بهروش مشاوره فردی، خانواده، کودک روزهای شنبه

خانم دکتر بیات ریزی مشاوره خانواده ، فردی ، ازدواج با هماهنگی قبلی

خانم دکتر فاطمه نوغانی مشاوره خانواده ، فردی با هماهنگی قبلی

خانم انسیه جناب مشاوره فردی، تست های روان شناسی با هماهنگی قبلی

خانم زهرا مشکی مشاور تغذیه با تعیین وقت قبلی

چهل و دومین همایش سلامت و زندگی با موضوع سلامت زنان، زن قلب خانواده پنج‌شنبه 1 مهر 95 در تالار ایوان شمس برگزار شد.
دکتر بتول احمدی مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای رسالت خود مبنی بر آموزش سلامت به عموم جامعه با رعایت استانداردهای آموزش پزشکی با همکاری نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی با شعار آموزش برای تغییر مجموعه همایش‌های سلامت و زندگی را برگزار می‌کند.