به گزارش روابط عمومی در این کارگاه که با سخنرانی دکتر مریم حاج عبدالباقی و حضور اعضاء محترم هیات علمی برگزار شد در مورد نقش زنان در جامعه و مسئولیت های آنان تبادل نظر صورت گرفت.

دکتر حاج عبدالباقی عامل اصلی و بسیار مهم حضور زنان که دال مرکزی حضور زنان را تشکیل می‌دهد، آن ‏عمق‌بخشی به قیام و تداوم نهضت عاشورایی است، وقتی با قبل مقایسه می‌کنیم، نهضت‌های بسیاری ‏مثل مشروطه داشتیم که به‌سبب اینکه آن عمق از حضور مردمی را نداشتند، قوام پیدا نکردند و با ‏تلنگرها و توطئه‌هایی از بین رفته‌اند.‏

کارگاه یکروزه نقش زنان در ایفای حماسه آفرینی"گذشته، حال، آینده"

کارگاه یکروزه ای با عنوان نقش زنان در ایفای حماسه آفرینی" گذشته، حال، آینده" به همت معاونت فرهنگی و دفتر امور زنان برگزار می شود.

معصومه ابتکار مطرح کرد:

به گزارش روابط عمومی دفتر امور زنان ساعات حضور مشاوران در دفتر به این شرح می باشد.

خانم دکتر قربانی روزهای یکشنبه

خانم دکتر بیات ریزی هر روز

خانم جناب هر روز

خانم ملیکا بهروش روزهای شنبه

می توانید با تعیین وقت قبلی از خدمات مشاوره این دفتر بهرمند شوید.

به گزارش روابط عمومی دفتر امور زنان: کارگاه نگاهی نو به روابط زوجین ویژه کارمندان دانشگاه ، در طول ماه مبارک رمضان در ده مرکز مختلف دانشگاه برگزار گردید.
در این کارگاه ها ، توسط مدرسان و مشاوران دفتر امور زنان،  ویژگی‌های ازدواج کارآمد و سالم، مهارت های زندگی و چگونگی ازدواج بدون شکست را با راهکارهای آن و همچنین به عوامل مؤثر در بروز تعارضات،  احترام به انتخاب‌های یکدیگر و داشتن مهارت‌های ارتباطی آموزش داده شد.
لازم به ذکر است کارگاه دارای 4 امتیاز بازآموزی برای شرکت‌کنندگان بود.

روز پنجشنبه ۲۱اردیبهشت ۱۳۹۶، کارگاه آموزش « زندگی سالم، با نشاط و امید» در سالن آمفی تئاترپروفسور شمس بیمارستان فارابی برگزار شد.

دکتر مهتاب بیات ریزی  روانشناس و مشاور خانواده دراین کارگاه گفت: اگر انسان نیاز های خود را بشناسد و از راه درست این نیاز ها را برآورده سازد به شادی دست می یابد.وی سپس  به بررسی انواع نیاز در انسان پرداخت.

دکتر بیات ریزی در بخشی از سخنانش گفت:  " امید بدون هدف نمی تواند زنده بماند " یعنی  طرز فکر ما برای رسیدن به اهداف عینی  کلید رسیدن به امید است.

به گزارش روابط عمومی دفتر مشاور امور زنان بمناسبت هفته سلامت با شعار ( زندگی سالم: با نشاط و امید ) در روز دوشنبه مورخ 4 اردیبهشت ماه با سخنرانی خانم دکتر بیات ریزی در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکز دانشگاه علوم پزشکی تهران همایشی با محوریت سلامت روان نیاز همه و همیشه از ساعت 9 صبح لغایت 12:30 برگزار می گردد. در ضمن که این برنامه نیاز به ثبت نام نداشته و برای عموم آزاد می باشد . لازم به ذکر است  که در همان روز دفتر مشاور امور زنان در جلوی درب ورودی سالن آمفی تئاتر خدمات مشاوره ای در زمینه های مختلف از جمله خانوادگی، فردی، تحصیلی و ... ارائه خواهد داد.