به مناسبت هفته سلامت بانوان ایرانی چهل و دومین همایش سلامت و زندگی با موضوع سلامت زنان، زن قلب خانواده برگزار شد

تعداد بازدید :195

چهل و دومین همایش سلامت و زندگی با موضوع سلامت زنان، زن قلب خانواده پنج‌شنبه 1 مهر 95 در تالار ایوان شمس برگزار شد.
دکتر بتول احمدی مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای رسالت خود مبنی بر آموزش سلامت به عموم جامعه با رعایت استانداردهای آموزش پزشکی با همکاری نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی با شعار آموزش برای تغییر مجموعه همایش‌های سلامت و زندگی را برگزار می‌کند.
وی افزود: 28 مهرماه روز ملی سلامت زنان نام‌گذاری شده است. سلامت به‌عنوان یکی از ابعاد بسیار مهم زندگی هر انسانی در بعد جسمی، روانی، عاطفی، معنوی و اجتماعی و نیز در شیوه زندگی و رسیدن به اهداف و توسعه رشد انسانی تأثیرگذار است.
دکتر احمدی بابیان اینکه انسان سالم می‌تواند رشد کند و درراه کمال قدم بردارد تصریح کرد: سلامت جسمی وقتی وجود دارد که کارکرد همه‌ی اعضای بدن درست باشد. سلامت روان نیز به‌سلامت جسمی بستگی دارد و عملکرد بهتر جسم انسان یک نیاز ضروری برای او محسوب می‌شود.
مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان گفت: سلامت معنوی نیز در زندگی انسان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و امروزه بیش از گذشته به آن پرداخته می‌شود سازمان بهداشت جهانی نیز آن را به‌عنوان یکی از نیازهای اولیه انسان موردتوجه قرار داده و ضامن سلامت اجتماعی می‌داند.
وی ادامه داد: شعار امسال که سلامت زنان، زن قلب خانواده نام دارد بدین منظور انتخاب‌شده که زن مانند قلب و نبض خانواده و اجتماع محسوب می‌شود جمعیت زنان گرچه نیمی از جمعیت هر جامعه‌ای را تشکیل می‌دهند ولی در سلامت و بهزیستی کل جامعه تأثیر فراوانی دارند.

دکتر احمدی افزود: همان‌گونه که قلب در خون‌رسانی و رساندن اکسیژن و غذا به‌تمامی بدن نقش بسیار مهمی دارد و اگر مشکلی در آن ایجاد شود تمامی اعضا تحت تأثیر قرار می‌گیرند زن نیز در خانواده همین نقش را ایفا می‌کند زن باید سالم باشد تا بتواند از عهده تمامی مسئولیت‌ها و تعهداتی که در زندگی دارد برآید.
وی در پایان خاطرنشان کرد: دفتر امور زنان دانشگاه نه‌تنها در بعد آکادمیک و علمی سعی دارد به فعالیت‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی بپردازد و برای شناسایی نیازهای سلامت جامعه‌ی زنان و مداخلات لازم در جهت بهبود و ارتقای سلامت زنان پیشنهاد‌هایی برای معاونت‌های مختلف دانشگاه داشته باشد بلکه سعی می‌کند جمعیت زنان تحت پوشش دانشگاه و جامعه را در جهت خود مراقبتی و حفاظت از سلامت خودشان کمک کند چراکه زنان ویژگی‌های متفاوت خاصی در دوره‌های مختلف زندگی دارند که باید به‌سلامت خود اهمیت دهند.

این همایش با سخنرانی دکتر فریبا کوهدانی متخصص تغذیه و رژیم‌شناسی، دکتر آزاده حکاک متخصص پزشکی ورزشی، دکتر مینا بیگدلی فوق تخصص روان‌پزشکی و دکتر زینب رنجبر دکترای حقوق همراه با برنامه‌های متنوعی در تالار ایوان شمس ادامه یافت.
توضیح اینکه، خاطره استاد رضایی بانوی نمونه و برتر کارآفرین، فرشته کریمی بهترین فوتبالیست آسیا، اکرم خدابنده قهرمان و کاپیتان تیم ملی تکواندو و سولماز اصغری پیشکسوت خبر سیما به‌عنوان سفیران سلامت این همایش به حضار معرفی شدند.

گزارش تصویری مراسم